Praktische zaken

& contact

Jij leidt

ik ondersteun

$

Een sessie duurt 50 minuten, ik kan 10 minuten uitlopen. De sessies zijn overdag doordeweeks.

$

De kosten zijn € 85 per sessie. Betaling vindt plaats aan het einde van de sessie via een betaallink. De factuur stuur ik je, als je deze wilt, per e-mail na. Ik besteed graag mijn tijd en aandacht aan jouw proces en zo min mogelijk aan administratie, vandaar.

$

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

$

De sessies kunnen naar keuze in mijn praktijk, online of, als het weer het toe laat, buiten plaatsvinden.

$

De sessieruimte is groot genoeg om ruim afstand te bewaren.

$

Als je voor een online sessie kiest, heb jij een thuis ruimte nodig waar jij je prettig in voelt en waar je tijdens de sessie ongestoord zult zijn.

$

Wanneer het mooi weer is, kunnen we in het bos of aan de rand van een veld zitten waar het rustig is, op ongeveer 300 meter van een parkeerplaats en binnen één km van mijn praktijk. Ik neem twee stoeltjes mee.

$

Een enkeling heeft genoeg aan één of twee sessies. De meeste mensen hebben er meer nodig. De hoeveelheid en regelmaat van de sessies zijn afhankelijk van jouw trauma en jouw wens. Een garantie op het door jou gewenste resultaat is niet te geven.

$

Ben je verhinderd? Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Uitgezonderd overmacht zal ik binnen die 48 uur de gereserveerde tijd in rekening brengen.

$

Ben je verkouden of grieperig? Heb je de afgelopen twee weken verschijnselen gehad zoals koorts, hoofdpijn, keelpijn, hoesten, niezen, benauwdheid, vermoeidheid, spierpijn, oogontsteking of plotseling verlies van reuk of smaak? Laat het mij zo spoedig mogelijk weten, we verzetten in zo’n geval de afspraak kosteloos of wijzigen het naar een online sessie.

$

Twijfel je of je mag komen vanwege coronagerelateerde zaken? Vraag het mij minimaal twee uur van tevoren per telefoon, een berichtje of per e-mail. Ik overleg graag met je. Meer informatie en adviezen over corona is te vinden op de website van het RIVM.

Praktijk adres

Hogenkampseweg 189
6871 JN Renkum, 
Gelderland

De bus 51 stopt vrijwel voor de deur aan de Hogenkampseweg, halte ‘Telefoonweg’.
Er zijn enkele parkeerplaatsen vlakbij de praktijk op Esdoorndreef.

Ben je nieuwsgierig geworden
of ik je zou kunnen helpen?

Ik nodig je uit voor een gratis en geheel vrijblijvend telefonisch gesprek.
Bel mij hierover of vul onderstaand formulier in.

06 19400402.

De voicemail komt soms niet aan dus mocht ik niet reageren, is een e-mail bericht wellicht een goed idee.

4 + 7 =

Wacht je langer dan 48 uur op een reactie van mij, check dan alsjeblieft je spamfolder.