Praktische zaken

& contact

Jij leidt

ik ondersteun

$

Een sessie duurt 50 minuten, ik kan 10 minuten uitlopen. De sessies zijn overdag doordeweeks.

$

Het is voor het proces fijn als je na afloop tijd en rust voor jezelf hebt.

$

De kosten zijn € 90 per sessie. Betaling vindt vooraf plaats via een betaallink. De factuur stuur ik je, indien gewenst, apart per e-mail na. Ik besteed graag mijn tijd en aandacht aan jouw proces en zo min mogelijk aan administratie.

$

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Door je werkgever misschien?

$

De eerste sessie houd ik live in mijn praktijk of, als het weer het toe laat buiten op een rustige plek vlakbij, daarna bespreken we samen waar we de sessies plaats laten vinden, in mijn praktijk, online of buiten.

$

De sessieruimte is groot genoeg om ruim afstand te bewaren.

$

Bij een online sessie, heb je een ruimte nodig waar jij je prettig in voelt en waar je tijdens de sessie ongestoord zult zijn.

$

Voor buiten neem ik twee opklapbare stoeltjes mee en kunnen we op een rustige plek in een bos of bij een veld zitten, de auto vlakbij geparkeerd, op ongeveer 900 meter van mijn praktijk.

$

De hoeveelheid sessies en de tijd ertussen zijn afhankelijk van je situatie en je wens. Een garantie op het door jou gewenste resultaat is niet te geven.

$

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze en wil je één sessie ervaren? Je bent van harte welkom!

$

In géén enkel geval vervangt de informatie op mijn website, mijn begeleiding (live, online of via de telefoon), een medisch of psychologisch onderzoek of behandeling. Het blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om zo nodig medisch of psychologisch advies en zorg in te winnen

$

Ben je verhinderd? Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos verzetten. Binnen 48 uur kan kosteloos verzetten alleen bij overmacht, bijvoorbeeld bij corona.

$

Ben je verkouden of grieperig? Heb je de afgelopen twee weken verschijnselen gehad zoals koorts, hoofdpijn, keelpijn, hoesten, niezen, benauwdheid, vermoeidheid, spierpijn, oogontsteking of plotseling verlies van reuk of smaak? Laat het mij zo spoedig mogelijk weten, we wijzigen in dat geval de afspraak naar een online sessie of verzetten het kosteloos.

$

Twijfel je of je mag komen? Vraag het mij minimaal twee uur van tevoren per telefoon, een (sms-)berichtje of per e-mail. Ik overleg graag met je. Meer informatie en adviezen over corona zijn te vinden op de website van het RIVM.

Praktijk adres

Hogenkampseweg 189
6871 JN Renkum, 
Gelderland

De bus 51 stopt vrijwel voor de deur aan de Hogenkampseweg, halte ‘Telefoonweg’.
Er zijn enkele parkeerplaatsen vlakbij de praktijk op Esdoorndreef.

Ben je nieuwsgierig geworden
hoe ik je zou kunnen helpen?

 

Je bent heel welkom om via onderstaand formulier een bericht te sturen met je wens of vragen. Noteer je telefoonnummer er ook bij? Ik mail of bel je terug.

 Denk je ook aan je spambox? Zeker als je langer dan drie werkdagen op mijn reactie wacht.

7 + 7 =