Praktische zaken

& contact

Jouw doel

mijn ondersteuning

$

Een individele sessie duurt 50 tot 60 minuten. De sessies houd ik overdag doordeweeks, evenals de telefonische contacten.

$

Ik begeleid uitsluitend volwassenen. Kinderen verwijs ik graag door naar gespecialiseerde collega’s.

$

Het is fijn voor het proces om na afloop van de sessie een korte wandeling te maken en tijd voor jezelf te hebben in een rustige omgeving.

$

Een losse, individuele sessie kost €90. Betaling vindt vooraf plaats. De factuur stuur ik je, als je dit wilt, apart per e-mail na.

$

De kosten voor mijn coaching worden niet vergoed door zorgverzekeraars, wel deels door sommige werkgevers. Zelfstandigen kunnen deze kosten wellicht opvoeren als kostenpost.

$

De sessies houden we in mijn praktijk, online of, bij gunstig weer buiten, vlakbij mijn praktijk op een rustige plek.

$

In mijn praktijk is de sessieruimte groot genoeg om ruim afstand te bewaren.

$

Bij een online sessie, heb je een ruimte nodig waar jij je prettig in voelt en waar je tijdens de sessie ongestoord zult zijn.

$

De online sessies bied ik aan op een beveiligd platform.

$

Voor buiten neem ik opklapbare stoeltjes mee en zitten we op een rustige plek in een bos of bij een veld, de auto vlakbij geparkeerd, op ongeveer 900 meter van mijn praktijk.

$

Ik bied mijn traject aan in het Nederlands, in het Frans en in het Engels.

$

Of mijn traject voor jou geschikt is, hangt af van je huidige situatie, je doel en meer. Daarom overleggen we vooraf. Extra begeleiding rondom de praktische zaken in je huishouding, je werk en meer is soms nodig, overleg dan zeker ook met je huisarts, specialist of werkgever.

$

Is mijn traject een te grote stap voor je en ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Je bent ook van harte welkom voor één losse sessie.

$

De kennismakingsgesprekken zijn uiteraard gratis en  vrijblijvend, het is belangrijk voor jouw proces dat er een klik is voordat we samen besluiten een traject aan te gaan.

$

Een garantie op het door jou gewenste resultaat is niet te geven. Je huidige omstandigheden thuis en op je werk hebben hier een heel grote invloed op.

$

In geen geval vervangt de informatie op mijn website noch mijn begeleiding (live, online of via de telefoon) een medisch of psychologisch onderzoek of behandeling. Het blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om zo nodig en op tijd medisch of psychologisch advies en zorg in te winnen.

$

Ben je verhinderd? Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos verzetten. Alleen bij overmacht kun je binnen 48 uur kosteloos verzetten.

$

Ben je verkouden of grieperig of heb je verschijnselen die daarbij passen? Laat het mij zo spoedig mogelijk weten, we wijzigen in dat geval de afspraak naar een online sessie of verzetten het kosteloos.

$

Twijfel je of je kunt komen? Stuur mij minimaal twee uur van tevoren een berichtje via Signal of sms op 06-19400402 of per e-mail. Ik overleg graag met je. Bel je liever? Wie weet tref je mij precies tussen twee afspraken in en neem ik de telefoon direct op.

Praktijk adres

Hogenkampseweg 189
6871 JN Renkum, 
Gelderland

De bus 51 stopt vrijwel voor de deur aan de Hogenkampseweg, halte ‘Telefoonweg’.
Er zijn enkele parkeerplaatsen vlakbij de praktijk op Esdoorndreef.

Ben je bereid om stappen te zetten voor meer plezier in je werk?

Ik doe niets liever dan je hierin te begeleiden. Stuur me geheel vrijblijvend je berichtje via onderstaand formulier, ik neem graag contact met je op.

Denk je ook aan je spambox? Zeker als je langer dan drie werkdagen op mijn reactie wacht. Stuur me dan een sms of een bericht via Signal op 06-19400402.

14 + 10 =