Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak voor een sessie verklaar je akkoord te zijn met de privacyverklaring en de algemene voorwaarden van Opgeveerd.

Een sessie duurt 50 minuten (ik kan tot 10 minuten uitlopen) en kan overdag doordeweeks afgesproken worden.

De kosten zijn inclusief BTW.

Betaling vindt vooraf plaats via een betaallink. De factuur stuur ik je, indien gewenst, apart per e-mail na. De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

De sessies kunnen na overleg in de praktijkruimte, online of, als het weer er geschikt voor is, buiten plaatsvinden.

De hoeveelheid en de tijd tussen de sessies zijn afhankelijk van jouw situatie, jouw wens en jouw dagelijkse omstandigheden.

Een garantie op het door jouw gewenste resultaat is niet te geven aangezien dit afhankelijk is van allerlei factoren waaronder jouw dagelijkse omstandigheden thuis en op het werk, jouw inzet en jouw wens of doel.

Tijdens het eerste telefonische contact of gaandeweg in het proces kan blijken dat er meer nodig is dan Opgeveerd je kan bieden. Dit wordt uiteraard direct met je besproken en samen zullen we voor een passende oplossing zoeken.

Indien er bij je een persoonlijkheidsstoornis is vastgesteld en/of je bent onder behandeling of begeleiding bij de GGZ of je zou het moeten zijn, je bent op een wachtlijst daarvoor of je zou het moeten zijn, dan is mijn begeleiding misschien een goede ondersteuning of misschien juist niet en het is sowieso beslist niet voldoende voor je.

In géén enkel geval vervangt de informatie op mijn website, mijn begeleiding (live, online of via de telefoon), een medisch of psychologisch onderzoek of behandeling. Het is en blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om medisch of psychologisch advies en zorg in te winnen indien nodig.

Belangrijk: Ben je in psychische nood, neem contact op met jouw huisarts, de spoedgevallendienst of, bij een psychiatrische diagnose, de begeleiding die jou is aangeboden.

Als je verhinderd bent, kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Binnen 48 uur is dit alleen bij overmacht.

 

Je informeert Opgeveerd als je de afgelopen twee weken verkouden of grieperig bent geweest, verschijnselen hebt gehad zoals koorts, hoofdpijn, keelpijn, hoesten, niezen, loopneus, benauwdheid, vermoeidheid, spierpijn, oogontsteking, plotseling verlies van reuk of smaak. De afspraak wordt gewijzigd naar een online sessie of kosteloos verzet.

Als je twijfelt je of je mag komen, ontvang ik jouw vraag minimaal twee uur van tevoren per telefoon, sms of e-mail.

 

Opgeveerd is niet aansprakelijk voor eventuele schade of nadelige gevolgen verkregen door informatie op de website of via doorlinks of doordat er onjuiste of onvolledige informatie is verstrekt.

Opgeveerd is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan aan eigendommen door te parkeren nabij de praktijk of bij het betreden van het terrein en de praktijk aan de Hogenkampseweg 189, noch voor schade ontstaan door de buiten gehouden sessies.

Heb je een klacht over Opgeveerd? Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen en samen bespreken we de mogelijkheden om tot een bevredigende oplossing te komen.