Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak voor een sessie en bij het aangaan van mijn traject verklaar je akkoord te zijn met de privacyverklaring en de algemene voorwaarden van Opgeveerd.

Een individuele sessie duurt 50 tot 60 minuten en is uitsluitend voor volwassenen. Deze houd ik overdag doordeweeks, evenals de telefonische contacten.

De kosten zijn inclusief BTW. Betaling vindt vooraf plaats. De factuur stuur ik je, als je dit wilt, apart per e-mail na. De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Wel deels door sommige werkgevers. Voor zelfstandige ondernemers valt coaching wellicht onder bedrijfskosten.

De sessies kunnen na overleg in de praktijkruimte, online of, als het weer er geschikt voor is, buiten plaatsvinden, op ongeveer 900 m van mijn praktijk. Ik neem dan twee eenvoudige opvouwbare stoeltjes mee.

De tijd tussen de sessies houden we tussen twee tot vier weken, dit is onder meer afhankelijk van je situatie, je wens, je dagelijkse omstandigheden en natuurlijk van onze agenda’s.

Een garantie op het door jouw gewenste resultaat is niet te geven aangezien dit afhankelijk is van allerlei factoren waaronder je dagelijkse omstandigheden thuis en op het werk, je inzet en je doel.

Tijdens het eerste telefonische contact of gaandeweg het traject kan blijken dat er meer nodig is dan Opgeveerd je kan bieden. Uiteraard overleggen we dit direct samen en als je het wilt, kunnen we samen kijken naar andere mogelijkheden.

Indien er bij je een persoonlijkheidsstoornis is vastgesteld en/of je bent onder behandeling of begeleiding bij de GGZ of je zou het moeten zijn, je bent op een wachtlijst daarvoor of je zou het moeten zijn, dan is mijn begeleiding misschien een goede ondersteuning, in enkele gevallen juist niet en het is sowieso beslist niet voldoende.

In geen geval vervangt de informatie op mijn website of mijn begeleiding (live, online of via de telefoon) een medisch of psychologisch onderzoek of behandeling. Het is en blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om, indien nodig, medisch of psychologisch advies en zorg in te winnen.

Ben je opgebrand en overweeg je mijn traject? Overleg zeker met je huisarts, specialist of werkgever voor extra begeleiding met de praktische zaken rondom je huishouding, je werk en meer.

Belangrijk: Ben je in psychische nood, neem contact op met jouw huisarts, de spoedgevallendienst of, bij een psychiatrische diagnose, de begeleiding die jou is aangeboden.

Als je verhinderd bent, kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Binnen 48 uur is dit alleen bij overmacht.

Je informeert Opgeveerd als je verkouden of grieperig bent of als je de afgelopen week verkouden of grieperig bent geweest. De afspraak wijzigen we in dat geval naar een online sessie of we verzetten het kosteloos.

Als je twijfelt je of je mag komen, ontvang ik jouw vraag minimaal twee uur van tevoren via een berichtje via sms, Signal of e-mail of per telefoon.

Opgeveerd is niet aansprakelijk voor eventuele schade of nadelige gevolgen verkregen door informatie op de website of via doorlinks of doordat er onjuiste of onvolledige informatie is verstrekt.

Opgeveerd is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan aan eigendommen door te parkeren nabij de praktijk of bij het betreden van het terrein en de praktijk, noch voor schade ontstaan door de buiten gehouden sessies.

Heb je een klacht over Opgeveerd? Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen en samen bespreken we de mogelijkheden om hopelijk tot een bevredigende oplossing te komen.