Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak voor een sessie verklaar je akkoord te zijn met de privacy verklaring en de algemene voorwaarden van praktijk Opgeveerd.

Een sessie duurt 50 minuten (ik kan tot 10 minuten uitlopen) en kan overdag doordeweeks afgesproken worden.

De kosten zijn inclusief BTW.

Betaling vindt plaats aan het einde van iedere sessie via een betaallink. Wil je een factuur, dan wordt deze jou per e-mail nagezonden.

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

De sessies kunnen na overleg in de praktijkruimte, online of, als het weer er geschikt voor is, buiten plaatsvinden.

Het door jouw gewenste resultaat is onder meer afhankelijk van jouw verlangen, jouw klachten, jouw trauma en jouw dagelijkse omstandigheden. Een garantie op het door jou gewenste resultaat is niet te geven. Hoeveel sessies je nodig hebt is van tevoren niet vast te leggen.

Tijdens het eerste telefonisch contact of na één of meerdere sessies kan blijken dat praktijk Opgeveerd je niet (verder) kan helpen. Dit wordt uiteraard direct met je besproken. Als je het wilt, kunnen we gezamenlijk zoeken naar een andere hulpverlener of therapie, al dan niet na overleg met jouw huisarts. Jij kunt ten alle tijd aangeven wanneer je wilt stoppen.

Belangrijk: Ben je in psychische nood, neem contact op met jouw huisarts, de spoedgevallendienst of, bij een psychiatrische diagnose, de begeleiding die jou daar is aangeboden.

Als je verhinderd bent, kun je tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht behalve bij overmacht.

 

Je informeert praktijk Opgeveerd als je:

de afgelopen twee weken verkouden of grieperig bent geweest
de afgelopen twee weken verschijnselen hebt gehad zoals koorts, hoofdpijn, keelpijn, hoesten, niezen, loopneus, benauwdheid, vermoeidheid, spierpijn, oogontsteking, plotseling verlies van reuk of smaak.

De afspraak wordt kosteloos verzet of gewijzigd naar een online sessie.

Als je twijfelt je of je mag komen, stel jij jouw vraag minimaal twee uur van tevoren per telefoon, sms of e-mail aan praktijk Opgeveerd.

 

Praktijk Opgeveerd is niet aansprakelijk voor eventuele schade of nadelige gevolgen verkregen door informatie op de website of via doorlinks of doordat er onjuiste of onvolledige informatie is verstrekt.

Praktijk Opgeveerd is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan aan eigendommen door parkeren nabij de praktijk of bij het betreden van het terrein en de praktijk aan de Hogenkampseweg 189, noch voor schade ontstaan door de buiten gehouden sessies.

Indien er bij je een persoonlijkheidsstoornis is vastgesteld of je bent onder behandeling of begeleiding bij de GGZ, dan is mijn coaching beslist niet voldoende voor je. Overleg bij twijfel eerst met jouw huisarts of de (dienstdoende) GGZ of huisarts.