Praktische zaken

& contact

Jouw bereidheid

mijn begeleiding

$

Een individele sessie duurt 50 tot 60 minuten. De sessies houd ik overdag doordeweeks, evenals de meeste telefonische contacten.

$

Je bent minimaal 18 jaar.

$

Het is fijn voor het proces om aansluitend aan de sessie een korte wandeling te maken en tijd voor jezelf te hebben in een rustige omgeving.

$

Betalingen vinden gebruikelijk vooraf (in delen) plaats. De factuur stuur ik je, als je dit wilt, apart per e-mail na.

$

De kosten voor mijn coaching worden niet vergoed door zorgverzekeraars, wel deels door sommige werkgevers. Voor zelfstandigen wellicht een kostenpost.

$

De sessies houden we in mijn praktijk, online of, bij gunstig weer buiten, vlakbij mijn praktijk op een rustige plek.

$

In mijn praktijk is de sessieruimte groot genoeg om ruim afstand te bewaren.

$

Bij een online sessie, heb je een ruimte nodig waar jij je prettig in voelt en waar je tijdens de sessie ongestoord zult zijn.

$

De online sessies bied ik aan op het beveiligd platform WeSeeDo.

$

Voor buiten neem ik opklapbare stoeltjes mee en zitten we op een rustige plek in een bos of bij een veld, vlakbij je auto, op ongeveer 900 meter van mijn praktijk.

$

Ik bied mijn traject aan in het Frans, Engels en Nederlands.

$

Of mijn traject voor jou geschikt is, hangt af van je huidige situatie, je doel en meer. Daarom overleggen we vooraf. Soms is extra begeleiding rondom de praktische zaken in je huishouding, je werk en meer nodig, overleg dan zeker met je huisarts, specialist of werkgever.

$

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Je bent van harte welkom voor één losse sessie.

$

Het kennismakingsgesprek is uiteraard gratis en  vrijblijvend, het is belangrijk voor jouw proces dat er een klik is tussen ons voordat we samen besluiten een traject aan te gaan.

$

Een garantie op het door jou gewenste resultaat is niet te geven. Je huidige omstandigheden thuis en op je werk hebben een heel grote invloed op het proces en dus ook op het resultaat.

$

In geen geval vervangt de informatie op mijn website noch mijn begeleiding (live, online of via de telefoon) een medisch of psychologisch onderzoek of behandeling. Jij blijft verantwoordelijk voor het zelf tijdig aanvragen van medisch en/of psychologisch advies en zorg mocht dit nodig zijn.

$

Ben je verhinderd? Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos verzetten. Alleen bij overmacht kun je binnen 48 uur kosteloos verzetten.

$

Ben je verkouden of grieperig of heb je verschijnselen die daarbij passen? Laat het mij zo spoedig mogelijk weten, we wijzigen in dat geval de afspraak naar een online sessie of verzetten het kosteloos.

$

Twijfel je of je kunt komen? Stuur mij minimaal twee uur van tevoren een berichtje via Signal of sms op 06-19400402 of per e-mail. Bel je liever? Wie weet tref je mij precies tussen twee afspraken in.

Praktijk adres

Hogenkampseweg 189
6871 JN Renkum, 
Gelderland

De bus 51 stopt vrijwel voor de deur aan de Hogenkampseweg, halte ‘Telefoonweg’.
Er zijn enkele parkeerplaatsen vlakbij de praktijk op Esdoorndreef.

Ben je bereid om stappen te zetten voor meer plezier in je werk?

Ik doe niets liever dan je hierin te begeleiden.

Heb je een vraag?

Stuur me geheel vrijblijvend je berichtje via onderstaand formulier,

ik neem graag contact met je op.

Wacht je langer dan drie werkdagen op mijn reactie ?

Check dan zeker je spambox.

Stuur me anders een berichtje via sms of Signal.

Of bel me.

06-19400402

7 + 11 =